Beauty

De salon van Sauna en Wellness Hotstones biedt u meer dan een reguliere schoonheidssalon. Zo kunt u bij ons terecht voor diverse kleine behandelingen, maar ook volledige beauty treatments.

Bij elke schoonheidsbehandeling wordt u behandeld met het product genaamd webecos.

’s Werelds Beste Cosmetica!

Dat was de ambitie van schoonheidsspecialiste Len Klaphaak toen zij in 1962 Webecos introduceerde als eerste echte Nederlandse merk met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten en die daarom toch iets meer dan alleen maar een ‘pampering’ effect konden geven. Sindsdien gebruiken duizenden schoonheidsspecialisten tot volle tevredenheid Webecos cosmetica in hun salon. Webecos is daarmee al ruim 50 jaar een ‘cosmeceutisch’ merk, dat een farmaceutische uitstraling aan een uitstekende prijs/kwaliteitverhouding weet te koppelen. Dankzij die lange ervaring beschikken wij over een uitgebreide kennis ten aanzien van nieuwe werkstoffen en recepturen, waarmee wij altijd voorop lopen met de ontwikkeling van nieuwe producten. Onze kernwaarden zijn authenticiteit en eenvoud. Niet voor niets is ons motto: “Pure Producten voor Pure Professionals”.

U kunt een beautybehandeling boeken in combinatie met de sauna  maar u kunt ook losse behandelingen of beauty treatments boeken, ook als u geen gebruik wenst te maken van onze saunafaciliteiten.

Ook is het mogelijk om duo behandelingen te boeken, of  een beautybehandeling cadeau te doen.