Faciliteiten buiten

In onze tuin, met ruime zonneweide is het heerlijk toeven. U treft hier ons ecologische buitenbad aan. Een bad dat gefilterd wordt door een helofyten, oftewel een plantenfilter. Het bad is gevuld met grond- en regenwater en is ongeveer 1,40 diep. Het bad wordt verwarmd door de zon.

Aan de rand van ons ecobad is ook ons zonneterras, met uitzicht over het ecobad. Daar kunt u heerlijk zitten of liggen en een hapje/drankje laten brengen.

Eén van de paradepaardjes in onze tuin is de Finse Kota naar origineel Laplands design. Dit is een vurenhouten buitensauna, die houtgestookt verwarmd wordt. Door het speciale ontwerp is deze sauna niet alleen een lust voor het oog maar ook een geweldige ervaring voor zowel de ervaren als de nieuwe saunaganger.

Het tweede paradepaardje dat u in onze tuin zal vinden is de Wijnvatsauna. De Wijnvatsauna is een electrische sauna van ongeveer 80 graden. Deze sauna verbruikt door haar bijzondere vorm maar liefst 23% minder energie dan een normale sauna. De Wijnvatsauna is een stiltesauna.