Overnachten

Sauna en Wellness Hotstones beschikt over een minihotel. Na u saunadag heerlijk naar u hotelkamer en weer verder gaan met u ontspanning. Wij beschikken over 3 kamers. Alle kamers hebben uitzicht op de Friese weilanden. Onze hotelkamers zijn recent volledig vernieuwd.

Volkskrant Reizen schreef er over: 

“Over Sauna & Wellness Hotstones zouden we eigenlijk niet moeten schrijven. Gewoon stiekem in het lijstje geheimtips zetten en alleen verder vertellen aan goede vrienden en bekenden.”

Onze kamers beschikken over een wastafel en een kledingkast. Ook is er plaats om te zitten, lezen en schrijven. Naast de kamers bevinden zich de douche en de toiletten.

Een hotelkamer kost bij Sauna en Wellness Hotstones €75,- per kamer, dit is inclusief ontbijt, dat u de volgende ochtend kunt nuttigen in het restaurant.  Voor de Last Minute overnachtingen. Voor een voordelig hotelarrangement, inclusief sauna (en  massage en diner) kijkt u onder arrangementen.

Onze hotelarrangementen bestaan uit één dag sauna (dag van overnachting). Indien u op de tweede dag ook gebruik wilt maken van de sauna dan wordt er een twee voor de prijs van één in rekening gebracht (Dit dient ook bij de reservering vermeld te worden).

Let op ons hotel is gesloten op maandag en dinsdag.